Description
Barao Export Tipo Uruguay – Urugwajski Smak w Brazylijskim Wydaniu
Co wyróżnia Barao Tipo Uruguay Export?
- Drobno mielony susz: Drobno mielone listki zapewniają intensywny smak i aromat yerba mate.
- Patyczki: Dodatek patyczków wpływa na gęstość naparu i przedłuża czas parzenia.
- Mocny smak: Yerba mate Barao Export Tipo Uruguay charakteryzuje się mocnym, gorzkawym smakiem, który przypadnie do gustu miłośnikom wyrazistych yerba mate.
- Urugwajski charakter: Yerba mate Barao Export Tipo Uruguay inspirowana jest urugwajską tradycją yerba mate, co gwarantuje autentyczny smak i doznania.
- Idealna dla koneserów: Yerba mate Barao Export Tipo Uruguay to propozycja dla koneserów yerba mate, którzy szukają nowych smaków i doznań.
Sposób przygotowania:
- Wsyp do naczynia (kalabasy) yerba mate Barao Export Tipo Uruguay w ilości od 2/4 do 3/4 objętości.
- Zalej yerba mate wodą o temperaturze 70-80°C w ilości 150-200ml.
- Poczekaj, aż woda wsiąknie w liście.
- Umieść bombillę w naczyniu i zalej yerba mate wodą po raz kolejny.
- Delektuj się smakiem yerba mate Barao Export Tipo Uruguay!
Skład:
- Yerba mate (Ilex paraguariensis) 100%
crisbrand (store manager) –
Ciekawy smak i goryczka. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane.